Öğrenciyken Para Kazanmanın Yolları

Her insan para kazanmayı ister ama insanların çoğu bunu ancak üniversiteyi bitirip adamakıllı bir işe girince olduğunu düşünüyor oysa ki günümüzde öğrenciyken annesinden babasından fazla para kazanan insanlar var. Ve bu sandığınız kadar da zor değil.
Eğer siz de öğrenciyken para kazanmak istiyorsanız sizlere sunduğumuz seçenekleri değerlendirerek kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Ardında para kazanmaya başlayabilirsiniz

NOT:  Bazı yazılarda veya videolarda para kazanma yolları başlığı altında insanlara hiç bir gelir elde edemeyeceğiniz yöntemler anlatılıyor ancak bu yazı diğer yazılara göre gerçekçi yöntemler içeriyor.


1- Al-Sat Yaparak Para Kazanmak
Evinizde mutlaka kullanmadığınız ya da aldıktan sonra pişman olduğunuz bir kaç eşya vardır. Bu eşyaları bir köşeye atmaktansa neden paraya dönüştürüp kara geçmiyorsunuz. Bunun için güvenli bir site bulup eşyanızı istediğiniz fiyatı belirleyip satabilirsiniz. Tabi ürünleriniz öyle anında satılmaz bazen bir kaç saatte ürünleriniz satılırken bazende 1-2 ayda ancak satabilirsiniz. Bu ürününüze ve belirlediğiniz fiyata bağlıdır.
Benim sizlere önerebileceğim site Letgo. Zaten çoğu insanın bildiği bu site insanlar eşyalarını satmak için çok güzel fırsatlar sunuyor. Eğer ikinci el eşya satmak istiyorsanız bu site tam size göre. Eğer ikinci el eşya satmak ile ilgili daha fazla bilgi istiyorsanız yakın zamanda bununla ilgili paylaşacağım yazımı bekleyebilirsiniz. Yazı paylaşıldığında anında haberdar olamak için Facebook sayfamızı  takip edebilirsiniz. Facebook sayfamızda herhangi bir yazı paylaştığımızda sizlerle post olarak paylaşıyoruz.

2- Online Kurs Vererek Para Kazanmak
Yetenekli olduğunuz bir konuda Udemy adlı platformda yazılı veya görüntülü kurslar hazırlayıp insanlara bunu satabilirsiniz böylece iyi paralar kazanabilirsiniz.
Aynı zamanda Skype üzerinde canlı ders vererekte para kazanabilirsiniz.

3- İnternet Üzerinden Yayın Yaparak Para Kazanmak
Günümüzde aşırı şekilde yaygın olan yayın yaparak para kazanama size ciddi gelirler sağlayabilecek bir yöntem ancak bu kısa sürede gerçekleşebilecek birşey değil. Öncelikle insanların sizleri tanımasını ve sizin yayın yaptığınızı bilmesi için kendinizi insanlara iyi bir şekilde tanıtmanız lazım. Yani sosyal medyayı iyi kullanın insanlar sizi tanıyıp izlemeye başladıkça size bağış göndermeyede başlayacaktır.

4- Part Time Çalışarak Para Kazanmak
Günümüzde yaygın olan bu yöntem özellikle üniversite öğrencileri için çok uygun bir yöntem. Yapmanız gereken bir lokantada ya da otelde (Bu herhangi bir yer olabilir) günün belli bir bölümünde çalışıp günün diğer bölümünde de okulunu devam ettirerek güzel paralar kazanabilirsiniz.

5- Blog Açarak Para Kazanmak
Görüntülü iletişim araçlarının yaygınlaşmasından bu yana her geçen gün azalan okuyucu sayısına rağmen bu yöntem günümüzde hala kullanılabilir. Bu yöntemde benim de yapmış olduğum gibi bir blog açarak yazdığınız yazıları paylaşabilirsiniz. Parayı ise blogunuza koyduğunuz reklamlar sayesinde kazanıyorsunuz. Ancak bunun için blogunuzun iyi bir okuyucu sayısının olması lazım. Anlayacağınız bu kendinizi iyi tanıtmanıza ve sabretmenizle ilgili.

6- Makale Yazarak Para Kazanmak
Yazı yazma konusunda yetenekliyseniz ve seo kurallarını biliyorsanız bu yöntem tam size göre.
İnternette onlarca makale satarak para kazanabileceğiniz siteler var bu sitelerden size en uygun olanını seçin ve size ulaşan müşterilerinizin isteği doğrultusunda yazdığınız yazıları 300 kelimesi 10tl tarzı  fiyatlandırmalar yaparak para kazanabilirsiniz.

Önerilen Yazı: Blog Açarken Neden Blogger Kullanılmalı

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.