İnstagramda Takipçi Kazanma Yöntemleri

Bir önce ki yazımda instagramda para kazanmayla ilgili bilgilere değinmiştim ama bir instagram sayfasının nasıl takipçi kazanacağı hakkında fazla bilgi vermemiştim. Bu yüzden sizlere bu yazımda instagramda nasıl daha fazla takipçi kazanabileceğinizi anlattım.

1-Beğeni, Yorum ve Takip Yapmak
Sizin gibi diğer sayfalar asla durduk yere ne size beğeni atar ne yorum ne de takip eder bu yüzden siz diğer sayfaların gönderilerine beğeni ve yorum atın ve de sayfalarını takip edin. Emin olun bunun size geri dönüşü olacaktır.

2-İnstagram Gruplarına Girmek
İnstagramda sizin gibi paylaşım yapan sayfaların birleştiği gruplar vardır. Bu gruplarda sayfalar postlarını paylaşarak birbirlerinin postlarını beğenirler. Bu sayede hem takipçi hem beğeni hem de  yorum kazanabilirsiniz.

3-Reklam Vermek 
İnstagramda reklam vermeden büyümeniz gerçekten zor bunun içinde başlangıçta 4-5 bin takipçili sayfalara 20-30 Tl'ye reklam verebilirsiniz. Bunun size getirisi sayfaya göre değişecektir. Örneğin sizin reklam verebileceğiniz iki sayfa var ve bu iki sayfanın da takipçi sayıları aynı. Bu durumda karar vermek için bu sayfaların son postlarına bakın hangisi daha fazla beğeni ve yorum alıyorsa o sayfaya reklam verin. Bu şu demek oluyor ki siz fazla beğeni alan sayfaya reklam verdiğiniz de  sizin reklam postunuzu daha fazla kişi görecektir.

4-Karşılıklı Reklam Yapmak
Sizinle takipçi sayısı yakın olan  sayfalarla ulaşarak karşılıklı olarak birbirinizin reklamanı yaparak takipçi kazanabilirsiniz.

5-Tanıdıklarınızı Kazanmak
Bu yöntem ilk sayfayı açtığınızda yapabileceğiniz en iyi yöntem. Arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı... sizin sayfanın takipçisi yaparak ilk başlarda 20-30  takipçiye ulaşabilirsiniz.

6-Kişisel Hesabınızda Reklam Yapmak
Herkesin kullandığı arkadaşlarıyla mesajlaşmak, kendi fotoğraflarını paylaşmak için kullandığı bir kişisel hesap vardır. Bu hesaplarda bazı insanların 60-70 bazılarının 1500'e kadar takipçisi olabiliyor. Eğer burada sayfanızı tanıtırsanız hatırı sayılır bir takipiçi kazanabilirsiniz

7-Para İle Takipçi Satın Almak
Bu yöntemi kullanmanızı ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Buna vereceğiniz paraya gidin reklam yaptırın.
Eğer bu yöntemi kullanırsanız size isterseniz 1000 takipçi gelsin onların hiçbir getiri olmaz ne bir beğeni ne de bir yorum o yüzden bu paranızı çöpe atmakla eş değer bir şey.

Bu yazıyı okumadan geçmeyin: İnstagram ile Para Kazanmak

2 yorum:

  1. instagramda takipçi kazanmaya çabalamaktayım ama istedigim kadar hedefe ulaşamadım tavsiyeleriniz için teşekkürler deneme yaparak yine sonuçlarını burada aktaracagım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yourumunuz için biz teşekkür ederiz. En kısa zamanda başarı haberinizi bekliyoruz.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.