İnstagram İle Para Kazanmak

Günümüzde insanlar çoğu ek gelir arayışında biz de sizlere için bir ek gelir olabilecek bir yöntemden bahsettik umarım sizlere yardımcı olabilmişizdir.

İnstagram İle Para Kazanmak
Anlatacağım yöntem İnstagram üzerinden sayfa açıp belirli bir kitleye ulaştıktan sonra diğer instagram sayfalarından veya şirketlerden reklam alarak para kazanmanız. Tabi bu kısa bir zamanda olacak bir şey değil her şeyde olduğu gibi bunda da sabır en önemli şey.

İnstagramda Nasıl Sayfa Açılır
İnstagramda sayfa açmak öyle sandığınız kadar zor değil. Normal bir kişisel sayfa açarak o hesabı ister öyle kullanın ya da işletme hesabına geçin.

Nasıl Para Kazanılır
İnstagramda çoğu kişinin takip ettiği mizah,bilgi,spor tarzında paylaşımlar yapan sayfalar vardır. Ve bu sayfaların butik sayfalarının reklamlarını son gönderide paylaştığını veya açıklama kısmına başka sayfaların kullanıcı adını yazdığını görmüşsünüzdür. İşte bu sayfalar günlük reklamı 20 tl'ye yaparken 100k takipçili bir sayfa 200-250 tl yapabiliyor yani ne kadar çok takipçi o kadar çok para. Ama sizin sayfanız büyüdükçe örneğin 100k takipçi olduğunuzda size diğer sayfalardan gelen reklamlar azalarak butiklerden gelen reklamlarda artış olur.

Peki Siz Nasıl Para Kazanırsınız
Bu işe ilk başladığınız sizin hedefiniz anında para kazanmak olmamalı. Önceliğiniz insanların beğeneceği kaliteli postlar hazırlamak ve isterseniz de paylaşmadan önce tanıdığınız bir kaç kişinin görüşünü olarak eksiklerini tamamlayıp paylaşmanız. Tabi paylaşmadan önce bu ilk post'unuz olacağı için bu post'u kimse görmez bunun içinde açıklama kısmına post ile ilgili hashtagleri bularak onları açıklama kısmına yazmanız. Bu sadece başlangıçta değil her zaman yapmanız gereken bir şey.
İlk postu paylaştıktan sonra takipçi kazanmak için sizin tarzınızda paylaşımlar yapan diğer sayfaları takip edin. Yine takipçi  kazanmak için sayfalara reklam vermek, yorumlara sayfanızı paylaşmak gibi şeyler yapabilirsiniz.

Reklam Verirken Dikkat Edeceklerinin
Sayfanızı büyütmek için kesinlikle reklam vermeye ihtiyacınız  olacak ama reklam verirken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var çünkü bazı sayfalar paranızı alıp reklamı yapmayabiliyor. Bunun için reklam verirken güvendiğiniz sayfalara reklam verin veya o sayfaya reklam vermeden önce o sayfaya önceden reklam vermiş sayfalarla iletişime geçip konuşabilirsiniz.

Eğer instagramdan para kazanmak size göre değilse şu yazımıza bakabilirsiniz.
2019 En İyi Para Kazanma Yolları








2 yorum:

  1. instagramdan para kazanmak youtube göre daha zor 100k olacanda para kazanacan da.... Gönderilen bot like ve takipçi kasmalar varken 100k değil 1milyon da olsa ciddiye ne derece alınır bilemiyorum zaten yakında like kısmını instagram kapatacak ve bir dönemde böyle son bulacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagramda reklam vermek pahalı değil 20-30 tl ye 4-5k lık sayfalara reklam verbiliyorsun. Bu sayede az para ile fazla takipçi kazanabilirsin. Yani 1 ay içinde 4k lık bir sayfa olabilirsin. Ancak youtubeda takipçi kazanmak çok daha zor aynı zamanda para kazanmak için 1000 abone ve 4000 saat izlenme yapmanız gerekiyor.
      Sizin de değiniz gibi yani para kazanmak için 100k lık bir sayfa olmaya gerek yok emin olun 1k lık bir sayfayken bile para kazanabilirsiniz.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.