Blog Açarken Neden Blogger'ı Kullanmalıyız

Blogger insanlara ücretsiz olarak blogspot.com uzantısıyla site açmasını sağlayan Google'ın bir ürünüdür. Bu yazıda blogumu açarken neden blogger'ı kullandığımı ve sizlerinde neden blogger'ı kullanmanız gerektiğini anlattım.


Neden Blogger'ı Seçtim\Seçmelisiniz
Benim blogger'ı seçme sebeplerimden en önemlisi blogger'ın size ücretsiz olarak her imkanı sunması. Bu da masraf yapmadan kazanmak isteyen birisi için çok güzel bir fırsat. Aynı zamanda Bloggerda Wordpress'de olduğu gibi güzel bir temaya sahip olabilmek için para vermenize gerek yok internette blogger için bulduğunuz temaları kullanabiliyorsunuz. Benim tema için sizlere önerdiğim site Kod Blogcum .
Bloggerı seçmemde etken olan durumlardan biri de Blogger'ın Google'ın ürünü olmasıydı. Bu da onaylanmış bir Addsanse hesabınız varsa hemen para kazanmaya başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Onaylanmış bir Addsanse hesabımız yoksa da blogunuzda belli bir kitleye ulaştığınızda başvuru yapabilir en az 1 hafta içerisinde para kazanamaya açık bir Addsense hesabına sahip olabilisiniz. Oysaki Wordpres'de sayfanızı reklamlara açmak için ücretsiz hesaptan premium hesaba geçmeniz gerekiyor bunun içinde elbette hesaba göre en az 30 Tl vermeniz anlamına geliyor.
Blogger'ın artılarından biri de alan adı. Alan adı nedir diyorsanız Herhangi bir siteye girdiğinizde üst kısımda bulunan arama bölümünde yazan linktir (alanadı.com). Blogger'da istediğiniz alan adını koyabiliyorken Wordpress'de örneğin sizin adınız hiper gelişim ise Wordpress'in yapay zekaları sizin alan adınızı hiper3423ge23li.wordpress.com tarzında bir şey yapıyor ama blogger da istediğinizi koyabiliyorsanız.

Kısaca Blogger parası olmayan insanlar için gerçekten çok güzel bir platform ama Wordpress'in de hakkını yememek lazım çünkü dünya üzerindeki web sitelerin neredeyse yarısı Wordğress üzerin açılmış. Yine de bu Wordpress'de para ödemeden hiç bir halt yapamyacağınız gerçeğini değiştirmez.

Önerilen Yazı: İnstagram İle Para Kazanma

1 yorum:

  1. Sayfanızdan çok bilgilendim. Gerçekten de blogculara yön verecek böyle yazılar olmalı. Orta yaşüstü bir blogger olarak gençlerin böyle bilgiler vermesi bana yenimşeyler öğretiyor. Teşekkürler

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.